Bouwtechnische keuring

Vanaf 1 september jl. beschikt PROMAD over een eigen dienst voor het uitvoeren van bouwtechnische keuringen en met succes. Reeds tientallen inspecties zijn inmiddels uitgevoerd en afgerond.

Wat houdt een bouwtechnische keuring precies in?
Heeft u de intentie een nieuw bedrijfspand en-/of woning aan te schaffen, dan is het verstandig vooraf een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Op deze manier voorkomt u onvoorziene kosten. In het keuringsrapport die u vrijwel direct na de keuring ontvangt, wordt vermeld welke onderdelen op korte en-/of lange termijn vervangen moeten worden. De bouwtechnische en installatietechnische aspecten worden hierbij separaat vermeld.

De voordelen van een bouwtechnische keuring.

  • Door middel van een bouwtechnische keuring krijgt u inzicht in de kosten die u de komende periode kan verwachten voor de bouwkundige- en installatietechnische onderdelen van het object.
  • De uitkomst van de keuring, kan mogelijk leiden tot een lagere aanschafprijs.
  • Daarnaast is het mogelijk, als aanvulling op de bouwtechnische inspecties, een meerjarig onderhoudsplanning  (MJOP) op te laten stellen. Het door ons opgestelde MJOP maakt de kosten voor de komende jaren inzichtelijk.